.

.

Доминои на отворено, школка со пушка

Доминои на отворено, школка со пушка

DEN 2.33
Износ

GSI Outdoors ја дефинира иновацијата, а не преку употреба на некој нов материјал „Unobtanium“, ниту преку монументалното покачување на никогаш не замислен додаток. Не, тие ја дефинираат иновацијата преку создавање уникатни, имагинативни и забавни производи кои ги повторуваат вредностите што ги сметаме за толку драги. Тие се гордеат со нивната способност да создадат нови и возбудливи предмети од производи за кои другите веруваат дека не можат да се подобрат или за кои веруваат дека не вреди да се вложат напори. GSI на отворено домино, школка со пушка : забавен дизајн на новини. Направено од рачно насликан бор. Вклучува 28 парчиња. Вклучени упатства.

R

Им се допаѓа и на купувачите