.

.

Kidalert и Pup v.W.B

Kidalert и Pup v.W.B

DEN 1.67
Износ

Визуелно предупредување пријатели е "дете во игра за безбедност. Ги предупредува возачите кога децата се во игра. За оптимална ефикасност, отстранувањето се препорачува кога децата ќе завршат, така што бројката е видлива само за време на игра. Флуоресцентно зелено тело со рефлектор, големо бавно декларативно и црвено предупредувачко знаме е видливо за време на часовите на самракот. Ставете го на крајот од автопатот или дворот за да ги предупредат возачите да продолжат со претпазливост. Неговата широка основа има песок за да помогне во спречувањето на вртење (не е вклучен песок). Kidalert и Pup v.W.B. : „Детето на игра“ безбедносен придружник. 32 "(81,3 см) Визуелно предупредување за предупредување за предупредување возачи кога децата се во игра. За оптимална ефикасност, се препорачува отстранување кога децата ќе завршат, така што фигурата е видлива само за време на игра. Знамето е видливо за време на часовите на самракот. Место на крајот на автопатот или дворот за да ги предупредат возачите да продолжат со претпазливост. Широката база има песок за да помогне во спречувањето на вртење (не е вклучен песок). Трајната поли -конструкција трае со години. Потребно е минимално собрание на возрасни.

R

Им се допаѓа и на купувачите