.

.

Комплет за сензорни активности за броење и сортирање на Hand2Mind, лабави делови играат материјали, сензорна игра

Комплет за сензорни активности за броење и сортирање на Hand2Mind, лабави делови играат материјали, сензорна игра

DEN 271.84
Износ

Децата учат за броење и сортирање низ бескрајни часови на отворено, без екрани, сензорна игра. Ангажирајте ги сетилата на вашите деца додека ги зајакнуваат своите убави моторни вештини, охрабрувајќи ги да ги истражуваат своите идеи и да олеснат независна игра. Комплет за снабдување со занаетчиство и сортирање на занаетчиство : Вклучува 3 бои на моделирање тесто, 4 пластични секачи, 30 пом-пом, 30 занаетчиски стапчиња, 24 бројачи, 20 разновидни мониста, 50 разновидни секвенци, 1 страница со броеви и форми на пена, 1 мал тркалачки пин , 6 двострани картички за активности, 1 водич за активности и дрвен сад за складирање . играчки во Монтесори кои промовираат учење со правење : користете учење за броење и сортирање како почетна точка за практично, отворено, самоуправено, интерактивно водено, интерактивно , и независна игра . Забавно броење играчки : Нашиот комплет за сензорни активности не е само забавен, туку е изграден за да помогне да се научи броењето на младите ученици!

R

Им се допаѓа и на купувачите