.

.

Декорлин Данди Јаглен Цветни Позадина, 20,5-во од 33-стапки, 56. квадратни. фт

Декорлин Данди Јаглен Цветни Позадина, 20,5-во од 33-стапки, 56. квадратни. фт

DEN 784.00
Износ

Отпечаток од глуварче за модерниот дом. Овој шик печатење, јаглен и крем има тактилна димензија и треперлива позадина. Непастен неткаен материјал. 25-во повторување, директно совпаѓање. Перење и соблекување. 20,5-во со 33 стапки долга ролна; Покрива околу 56,4 квадратни метри.

R

Им се допаѓа и на купувачите