.

.

Чесапик Фредерик Греј Блум Позадина

Чесапик Фредерик Греј Блум Позадина

DEN 0.67
Износ

Истражете ја ливадата со диви цвеќиња со љубопитни врапчиња со оваа позадина. Путер жолти анемони и сини ѕвона се нишаат меѓу бујното зеленило, сето тоа деликатно компензирано со сива позадина на акварел. Фредерик е подготвен, сигурен лента позадина. Претходно залепен сигурен материјал за лента. 20.5-во повторување, директно совпаѓање. Перење и влажно соблекување.

R

Им се допаѓа и на купувачите