.

.

Урбани марки на доцки, 5 6,5

Урбани марки на доцки, 5 6,5

DEN 3.33
Износ

Стилизирајте ги вашите сопствени знаци на Gorjuss со овие 5 "x 6.5 " Docturds gorjuss урбани марки и додајте ги шарените дизајни во вашата креација. Прилагодете ги со боење со мастила, маркери за четки или бои. Секое сет на марки на Gorjuss содржи повеќе марки на лист за поддршка од 5 "x 6-1/2 ". Листот доаѓа во атрактивна торба и марки се лесни за употреба. Урбани марки на доцки, 5 "x 6,5" : Обојте ги марки со мастила, маркери за четки или бои. Сетот за марки на Gorjuss содржи повеќе марки на лист за поддршка од 5 "x 6-1/2". Увезени урбани марки на Doocrafts.

R

Им се допаѓа и на купувачите