.

.

Печат за лето за лето магнолија и јорговани 6,5 3,5 пакет, тилда со магнолија

Печат за лето за лето магнолија и јорговани 6,5 3,5 пакет, тилда со магнолија

DEN 303.84
Износ

Ова е еден од еден вид гумен печат што зема марки за уредување на уредување на следното ниво. Печатот за лето за лето магнолија и јорговани 6,5 "x 3,5" пакет, тилда со магнолија : со мешање и совпаѓање можете да креирате свои специјални уметнички дела. Тилда со магнолија : еден гумен печат 3-3/8 "x 2". Увезени.

R

Им се допаѓа и на купувачите