.

.

Инкадинкадо Монтиран Гумен Печат 4 Х2, 75 - Стапалки

Инкадинкадо Монтиран Гумен Печат 4 Х2, 75 - Стапалки

DEN 479.84
Износ

Овие гумени марки имаат основа од тврдо дрво со индексиран раб за полесно држење на печатот и прецизно исечен гумен длабоко гравиран дизајн слој што ќе остави јасни, јасни, многу детални слики на повеќето површини. Инкадинкадо Монтиран Гумен Печат 4 "Х2, 75" - Стапалки.

R

Им се допаѓа и на купувачите