.

.

Лионел Подготвен Да Игра Школка Ддв Автомобил Модел Воз Возен Парк

Лионел Подготвен Да Игра Школка Ддв Автомобил Модел Воз Возен Парк

DEN 319.84
Износ

Повеќе од сто години, Шел е лидер од светска класа во гасот, нафтата и напредокот на технологијата за гориво. Денес, Шел го продолжува своето раководство како дел од глобалната група на енергетски и петрохемиски компании лоцирани во повеќе од 70 земји и територии. Само во САД, околу 25.000 бензински пумпи го носат иконското лого на брендот школка. Лионел е горд што го истакнува познатото име и бои на Школка во 2017 година на некои ново-брендирани товарни автомобили и додатоци. Лионел Возови Школка Ддв Автомобил : умре-фрлија метал изникна камиони. Оперативни спојки. Четири ддв структури.

R

Им се допаѓа и на купувачите