.

.

Компонента За Контрола На Стапалото на Мотоциклот курјакин: Разделувачи За Продолжување На Подната Плоча На Возачот Со Завртки За-Мотоцикли Со Софтејл Харли-Дејви

Компонента За Контрола На Стапалото на Мотоциклот курјакин: Разделувачи За Продолжување На Подната Плоча На Возачот Со Завртки

DEN 1149.28
Износ

Поместете ги драјверските табли нанадвор 3/4 од инч за да не мора да го гушкате резервоарот за гас со бутовите. Малото прилагодување во поставувањето нуди многу поергономски пријателско возење и го ублажува таложењето на топлина дозволувајќи топол воздух да излезе помеѓу вашата нога и велосипедот. Сите завртки се нерѓосувачки, а разделувачите се црни во прав за издржливост. Компатибилен со спуштање на облекување и ќе работи со оем или резервни подни плочи за H-D Турнеи и Софтаил. "Ги преместува подните плочи на возачот на акции нанадвор 3/4 од инч". "Сите завртки се нерѓосувачки, а разделувачите се црни обложени со прав за издржливост". "Компатибилен со намалувања на облогата".

R

Им се допаѓа и на купувачите