.

.

Шампион Свеќичка Бакар Плус-Кутија-RC12MC Одговара изберете: 1995 - ТОЈОТА КОРОЛА, 1990-ХОНДА СПОГОДБА

Шампион Свеќичка Бакар Плус-Кутија-RC12MC Одговара изберете: 1995 - ТОЈОТА КОРОЛА, 1990-ХОНДА СПОГОДБА

DEN 1422.24
Износ

Производителот Топлина Опсег : 12.5 л 1999-2004 ТОЈОТА ТАКОМА 6 ЦИЛ 3. Централната електрода со бакарно јадро овозможува точна контрола на опсегот на топлина за подолг животен век. Земјата Електрода Основни Материјал : Никел Бакар Легура. Тип На Отпорник : Да. Бакар Плус-Сигурен Перформанси.4 Л 2007-2012 Доџ Калибар 4 ЦИЛ 2 Л 1997-2001 ХОНДА Цр-В 4 ЦИЛ 2 л 1990-1997 хонда спогодба 4 ЦИЛ 2. Производителот Топлина Опсег : 12. Земјата Електрода Количина : 1. Центар Електрода Врвот Материјал : Никел Бакар Легура. Земјата Електрода Количина : 1. Патентирана ВРЕЌА-9 полупроводнички отпорник за максимална супресија НА ЕМИ И РФИ. Земјата Електрода Основни Материјал : Никел Бакар Легура.4 Л 2009-2020 доџ патување 4 цил 2. Бакар Плус-Сигурен Перформанси. Висина Изолатор : 0. Тип На Отпорник : Да. Одговара Изберете : 1995,1997-2004 ТОЈОТА КОРОЛА 4 Цил 1.4 Л 1997-2003 АКУРА 3. Шестоаголна Големина : 0. Земјата Електрода Основни Материјал : Никел Бакар Легура. Дијаметар Нишка : 0.2 Л 2003-2004 ХОНДА ПИЛОТ 6 Цил 3. Тип На Отпорник : Да. Оваа Шампионска свеќичка има електрода од бакарно јадро која обезбедува зголемена спроводливост и контрола на топлина за добро целокупно абење. Тип На Електричен Терминал : Неотстранлива Навртка. Достигне : 0.2 Тл 6 Цил 3. Дијаметар Нишка : 0. Централната електрода со бакарно јадро овозможува точна контрола на опсегот на топлина за подолг животен век. Изграден според ИСО и САЕ стандарди за докажани перформанси. Шестоаголна Големина : 0. Земјата Електрода Количина : 1.

R

Им се допаѓа и на купувачите