.

.

ТРИП ЛАЈТ УСБ Тип Ц ДО УСБ Ц КАБЕЛ УСБ 2. 5А РЕЈТИНГ USB - Ако Cert M Црна

ТРИП ЛАЈТ УСБ Тип Ц ДО УСБ Ц КАБЕЛ УСБ 2. 5А РЕЈТИНГ USB - Ако Cert M Црна

DEN 160.00
Износ

USB-C До USB-C Кабелот Поврзува 2 USB-C Уреди, Вклучувајќи Mac Books И Паметни Телефони овој ДВОМЕТАРСКИ USB Тип-C до тип-C кабел ви овозможува да поврзете еден USB-C уред со друг. На пример, лаптоп на докинг станица, вашиот паметен телефон на ѕид полнач, или хард диск или флеш диск на компјутер или таблет. USB-C До C кабелот е компатибилен со кој било уред со USB-C или thunderbolt 3 порта, вклучувајќи Mac Books, Ultrabook и Chromebooks. Кабелот ЗА Полнење PD Произведува До 100 W За Брзо Синхронизирање и Полнење кабелот за Испорака на Енергија обезбедува излезна моќност до 5 засилувачи (100 вати), што е доволно за брзо полнење, синхронизирање и напојување на повеќето уреди Со голем капацитет, вклучувајќи Го И Macbook Pro. Исто така, поддржува СТАПКИ НА пренос на податоци USB 2.0 до 480 Mbps. USB Тип-C ДО USB Тип-C кабелот е компатибилен наназад со претходните USB генерации, што ви овозможува да го користите со постара опрема. РЕВЕРЗИБИЛНИТЕ USB-C Конектори Се Прикачуваат во Која Било Насока за разлика од традиционалните USB кабли што се поврзуваат само во една насока, реверзибилните USB-C машки конектори се приклучуваат во USB-C или thunderbolt 3 порта во која било насока за непромислена врска секој пат. USB-АКО Сертификацијата Обезбедува Ригорозно Тестирање и Врвни Перформанси Овој кабел ги исполнува високите стандарди НА USB-IF (USB Имплементатори Форум, Inc.), непрофитна организација составена од компании кои ја развиле усб-спецификацијата. ДОБИВАЊЕТО USB-АКО сертификацијата значи U040-C2 M-C-5 A ги исполнува највисоките еколошки, механички и електрични стандарди во индустријата. Работи со ВАШИТЕ УСБ-периферни уреди, адаптери и кабли со врвна ефикасност и безбедност. обезбедува излезна моќност до 5 засилувачи (100 вати), што е доволно за брзо полнење, синхронизирање и напојување на повеќето уреди со голем капацитет, вклучувајќи Го И Macbook Pro. Исто така, поддржува СТАПКИ НА пренос на податоци USB 2.0 до 480 Mbps. USB Тип-C ДО USB Тип-C кабелот е компатибилен наназад со претходните USB генерации, што ви овозможува да го користите со постара опрема. Сертифициран ОД USB-АКО за да се обезбеди највисока градба и перформанси. Поддржува USB 2.0 брзини до 480 Mbps за да обезбеди ефикасен пренос на податоци. Кабелот за Испорака на енергија обезбедува 5а (100 W) за уреди со голем капацитет со брзо полнење. РЕВЕРЗИБИЛНИТЕ USB-C приклучоци се поврзуваат во која било насока за непосредна употреба без врева. USB-C ДО USB-C кабелот е компатибилен со сите USB-C и thunderbolt 3 уреди.

R

Им се допаѓа и на купувачите