.

.

Ое Замена Про-Комплет Спојката Комплет 1991-Доџ Стелт В6

Ое Замена Про-Комплет Спојката Комплет 1991-Доџ Стелт В6

DEN 2.67
Износ

EXEDY е снабдувач НА ОЕМ ОД Ниво 1 на сите поголеми автомобилски и производители надвор од автопатот низ целиот свет. Ова значи дека работиме рака под рака на инженерските производи според точните спецификации и барања како што е наведено од производителот. Ние дури ги снабдуваме производите што се продаваат како"ОЕМ" од вашиот локален застапник.Склопот НА СПОЈКАТА EXEDY Pro-Cit што ќе го добиете е произведен на истата производна линија како и компонентите НА СПОЈКАТА OEM! Не многу компании можат да ви ветат гарантирано работење и издржливост што производителите на автомобили ги бараат од нашиот производ. Најголем производител на оригинална опрема во јапонија ги снабдува Сите единаесет Јапонски производители со нивните потреби за погон. Специфицирана оем опрема ширум светот и произведена за да ги исполни или надмине препорачаните оценки на вртежниот момент на производителите. Целиот производ дизајниран со користење на најнова технологија и иновации и изграден со најквалитетни материјали. Производствените операции ги надминуваат националните граници и обезбедуваат оптимални стандарди за набавка и производство на материјали. Издржливост со напредно инженерство во повеќето јапонски апликации ние сме оригиналниот производител и стандардот е поставен Од Exedy.

R

Им се допаѓа и на купувачите