.

.

Премиер за квалитет на хотелот Ригел Премиер, 90 156

Премиер за квалитет на хотелот Ригел Премиер, 90 156

DEN 1.33
Износ

Премиерските чаршави за квалитет на хотелот Ригел нудат крајна полиестер во 100% . Премиер ги задоволи клиентите со својата мекост слична на памук и градежништвото со врвен квалитет. Премиерските постелнина се водач во многу трпезарии, кои нудат одлично задржување и апсорпција на бојата, како и супериорно ослободување на дамка. Riegel Premier Hotel Vearce Callectal, 90 "x156" : Големина : 90 "x156" .100% Spun Polyester.7.2 Oz/Sq yd.Excellent CORENUNTING и Апсорпција.Не избирање, грабнување или поставување.

R

Им се допаѓа и на купувачите