.

.

Антек ИСК 300 - 150в Мини-Ит Случај

Антек ИСК 300 - 150в Мини-Ит Случај

DEN 4784.00
Износ

Спецификации Мфр Број На Дел : ИСК 300-150, Тип На Куќиште : Мини-Итх Случај, Боја : Црна, Материјал : 0,8 мм Ладно Валана Челична Рамка За Издржливост, Тип М/Б : Мини-ИТХ, 170 х 170 мм, Погонски Заливи : 3надворешен Залив : 1х 5,25", Внатрешен Залив : 2х 2,5", Слотови За Проширување : 1 (Полу-висина), Систем За Ладење : 1х Страна-монтиран 3-брзински вентилатор од 80 Мм, странични прозорци : Не, Преден I/o ПАНЕЛ : 2x Usb 3.. Клучни Карактеристики и Придобивки : 1 полу-висина експанзија слот. 0,8 мм ладно валани челични рамки за издржливост. Аудио во и надвор. Внатрешни 2 х 2.5" ХДД заливи. Што Е Вклучено : АНТЕК ИСК300-150. Адаптер за напојување.

R

Им се допаѓа и на купувачите