.

.

Термалтаке Преглед Тг Аргб Компјутер Случај, Црна

Термалтаке Преглед Тг Аргб Компјутер Случај, Црна

DEN 927.84
Износ

Види 200 TG Argb Средна Кула шасија Е атх случај кој доаѓа со три претходно инсталирани хидраулични лежишта 120mm argb lite предните вентилатори, а неговото RGB осветлување е видливо преку неговиот уникатно дизајниран калено стакло предниот панел. НЕГОВОТО RGB осветлување може да се контролира со софтвер ЗА матична плоча ОД ASUS, GIGABYTE, MSI и ASRock. Покрај тоа, до шест вентилатори од 120мм може да се вградат во шасијата и до радијатор од 360мм може да се постават на Предниот дел од Погледот 200 ТГ Аргб Средна Кула Шасија Три Претходно Инсталирани Хидраулични Лежишта 120мм Аргб Лајт Предни Вентилатори. Синхронизација СО Матичната Плоча RGB Софтвер. Калено Стакло Предниот Панел. Вграден Капак НА ПСУ. Можности За Експанзија Од Висока Класа.

R

Им се допаѓа и на купувачите