.

.

Фрактален Дизајн Фокус Г Вооружен Метал Греј Во Случај На Компјутер Во Средината На Кулата

Фрактален Дизајн Фокус Г Вооружен Метал Греј Во Случај На Компјутер Во Средината На Кулата

DEN 1279.84
Износ

Фрактален Дизајн Фокус Г Компјутерски Случај Со Прозорец Страничен Панел - Средна кула-Пиштол Метал Греј - Челик - 5 х Беј - 2 х 4.72" (120 мм) x Вентилатор(И) Инсталиран - АТХ, Микро АТХ, ИТХ Матична Плоча Поддржан - 4.50 кг - 6 х Вентилатор(и) Поддржан - 2 х Надворешен 5.25" Беј - 2 х Внатрешен 3.5" Залив - 1 х Внатрешен 2.5" беј - 7х Слот(и) - 2 Х Усб(И) - 1 х Аудио Во - 1 Х Аудио Надвор Челик атх Средината кула. Елегантен дизајн на предниот панел. Тивка Серија Ll белата предводена фанови. Поддршка за графичка картичка со целосна должина. УСБ 3.0 УСБ 2.0 Аудио И / О Предни Порти. Филтрирани предни, врвни и основни вентилатори на вентилаторот. Вибрациите ги намалија универзалните погонски заливи. Еднократно вентилирани експанзија слот опфаќа. Кенсингтон против кражба катанец заградата. Голем страничен прозорец за целосна внатрешна видливост.

R

Им се допаѓа и на купувачите