.

.

Печат За 04-Аспен Дуранго Либерти Нитро

Печат За 04-Аспен Дуранго Либерти Нитро

DEN 142.24
Износ

Заптивки : 04-09 Доџ Дуранго, 07-09 Крајслер Аспен, 07-11 Доџ Нитро, 07-10 Доџ Рам 1500, 08-12 Џип Либерти, 11-21 Рам 1500 СКФ одамна е лидер во дизајнот и развојот на пломбите, измислувајќи ја првата интегрирана заптивка на вратилото во 1928 година. Оттогаш постојано сме пионери на нови дизајни и техники на поврзување. Нашите пломби се направени на специфични дизајни со користење на премиум материјали за да се осигура дека печатот има точни својства и за апликацијата и за околината. Скф фоките се на пат повеќе од сто години, чувајќи ги лубрикантите внатре и загадувачите надвор. Производите НА СКФ се дизајнирани и произведени според највисоките стандарди за квалитет, обезбедувајќи долг живот и безбедност. Печат. Одговара Изберете : 2013-2021 RAM МЕМОРИЈА 1500 2007-2012 ДОЏ RAM МЕМОРИЈА 1500 2008-2012 ЏИП СЛОБОДА 2007-2011 ДОЏ НИТРО 2004-2009 ДОЏ ДУРАНГО 2007-2009 КРАЈСЛЕР АСПЕН ОГРАНИЧЕН и повеќе - додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите