.

.

Сет на мијалник за мијалник на мијалник на Ван Зиверден Дафодил

Сет на мијалник за мијалник на мијалник на Ван Зиверден Дафодил

DEN 2.00
Износ

Дафодилите (ботанички наречени нарцис) се долгорочни повеќегодишни и прават одлични придружници на други светилки, годишници и секакви грмушки. Тие истакнуваат најмногу секоја градина и се ефтино решение за додавање на боја во вашата градина. Класификациите на дафодил се поделени на 13 поделби според нивната цветна форма и наследство од страна на американското друштво за нарцидил. Тие добро се снаоѓаат во текот на поголемиот дел од САД, доколку има видлива зима. Понекогаш може да биде тешко да се избере кои сорти да се вклучат во мешавина како што е смесата за мијалник во кујната. Ние се справуваме со сите овие сорти. Некои од нив се стандардни, а други се посебни и уникатни. Забавно и полно со изненадувања. Секоја мешавина е загарантирана да биде уникатна. Купете неколку пакувања за да засадите во маса и да ја создадете таа драматична привлечност. Ван Зиверден дафодили, смеса за мијалник во кујната, сет од 25 светилки : мешавина од отпорна на елени. Најдобра мешавина од дафодил. Мулти-боја. Секоја мешавина е загарантирана да биде уникатна. Дел Сонце. Цути во пролет. Расте 10-24 "високи. Засади 8" одвоено, 6 "длабоко. Харди во зоните на УСАА 3-8. Бродот до : 48 соседни американски држави, плус округот Колумбија. Дафодил (ботанички наречен нарцис) се долгорочни повеќегодишни и прават За одличните придружници не само на другите светилки, туку и годишниците, повеќегодишни и секакви грмушки. Тие омекнуваат тврди пејзажи, акцент на повеќето градина и се ефтино решение за додавање на боја на скоро секој буџет. Класификациите на дафодил стануваат доста технички, бидејќи тие се поделени на 13 поделби според нивната цветна форма и наследство од страна на американското друштво за нарци. обезбедување на години безгрижна боја. Ван Зиверден се справува со стотици сорти на нарцис (дафодили), така што понекогаш е тешко да се избере кои сорти да се вклучат во мешавина како што е ова. Ние се справуваме со сите овие сорти, од кои некои се стандарди и други кои се Многу специјално и уникатно.

R

Им се допаѓа и на купувачите