.

.

Rediform, REDCA714PM02, Академски Месечен Планер, Секој, Злато, Цветни

Rediform, REDCA714PM02, Академски Месечен Планер, Секој, Злато, Цветни

DEN 3.33
Износ

Месечниот планер има владеен простор за секој ден во неделата за да ве одржува на распоред во текот на целата година. Месечниот календар нуди удобен преглед на целиот месец. Висококвалитетниот внатрешен фонд обезбедува точна количина на цврстина за да го задржите вашето пишување најдобро. Врзувањето со двојна жица им овозможува на страниците да седат рамно на вашата работна маса за лесно пишување. Планер е совршен за ученици, наставници, родители и многу повеќе. Редиформ Академски Месечен Планер, Злато, Цветни Пресуди, неделни делови ве одржуваат на распоред. Месечниот календар го покажува целиот месец. Висококвалитетните акции нудат цврст изглед и чувство. Врзувањето со двојна жица овозможува страниците да лежат рамно за полесно пишување. Совршен за употреба од ученици, наставници, родители и многу повеќе.

R

Им се допаѓа и на купувачите