.

.

Дигитален планер за сино небо професионалец [дигитален]

Дигитален планер за сино небо професионалец [дигитален]

DEN 212.32
Износ

Сега влегуваме во следната граница во планирањето со нашата најнова иновација, дигиталниот планер на Blue Sky®. Нудењето на нашите распоред на најпродавани планери за хартија во дигитален формат создава безгранични комбинации на вертикални и хоризонтални опции, како и страници за бесконечни белешки и дополнителни страници за содржини. Во рамките на вашиот пакет Digital Planner, ќе добиете неделен дигитален планер и месечен дигитален планер, достапен и во светло и во темни режими. Вашиот професионален дигитален планер ќе вклучува и заменливи елегантни дизајни за покритие, соодветни на канцелариите и бои на табулаторот, како и дигитални налепници со теми со продуктивност. Создадено за оптимална употреба на пишување таблета, ова решение за одржлив планер без хартија е достапно исклучиво на и во модни и во професионални опции, датирано за учебната година од јули 2023 до јуни 2024 година. По купувањето и FAQ : ќе добиете А. Потврда е-пошта од неколку минути за успешно поставување на нарачки . Втора е-пошта од Line@e- со пристап до вашиот игла ќе се испорача во рок од 60 минути*. Ако имате проблеми со примање на е-пошта, одете на следната веб-страница за да пристапите до вашата набавка : www.e-. Внесете ја вашата адреса за е -пошта што се користи за нарачка на вашиот поштенски код за наплата и бројот на вашата нарачка (бројот на вашата нарачка може да се најде на вашата е -пошта за потврда од или во историјата на нарачката на вашата сметка) . За да ги видите најчесто поставуваните прашања во врска со овој производ посетете ја www.e- /faq.html. Нема поврат или поврат на електронски исполнети броеви на ПИН. не е одговорен за украдени или погрешни иглички.*Пиновите обично се испорачуваат за минути или, најмногу, во рок од 48 часа во зависност од дополнителната валидација на нарачката што ја бара или вашата компанија за кредитни картички . 12 месеци од јули 2023 до јуни 2024 година. Прилагодлив дигитален планер . Месечни календари. Хоризонтално неделно ширење. Вертикално се шири неделно. 365-дневен распоред на дневно планирање. Достапно во светло и темен режим за прикажување на вашата таблета. Вклучува 4 различни опции за боја на јазичето. Повеќе дизајни за покритие, марки за датум и виртуелни буни. Карактеристиките на бонусот вклучуваат дигитална книга за налепници и додатоци за продуктивност за правење списоци. Додадете бесконечни страници за белешки на вашиот планер. Ги пренесува вашите сопствени страници за ракопис на таблети. Преземањето на дигиталниот планер вклучува бесплатна е-книга за водење на клиентите и обезбедување поддршка за услуги на клиентите.

R

Им се допаѓа и на купувачите