.

.

-А-ГЛАНЦИЈА ТРИ ПЕТИ ПЕТИ ПЛАНЕР РЕФИЛЕР, 11, Вајт, 2014 година

-А-ГЛАНЦИЈА ТРИ ПЕТИ ПЕТИ ПЛАНЕР РЕФИЛЕР, 11, Вајт, 2014 година

DEN 1.67
Износ

Одлично за големо планирање на слики. Премиум хартија се спротивставува на крварење со мастило. Еден месец на ширење на две страници со непотребни блокови; Минато, сегашно и четири идни месеци референца. Месечно полнење за три и петгодишни планери на А-А-Гленс. Одлично за големо планирање на слики . Премиум хартија се спротивставува на крварење со мастило . Еден месец на две страници се шири со непотребни блокови; Минато, тековната и четири идните месеци референца . Месечен рефил за три и петгодишни планери на А-А-Гланс . Број на модел : 70-923-74-10.

R

Им се допаѓа и на купувачите