.

.

Суштинска Колекција 14-месечен Месечен Планер, 8. 7.13, Црна Покривка, 14-месец: До

Суштинска Колекција 14-месечен Месечен Планер, 8. 7.13, Црна Покривка, 14-месец: До

DEN 1.00
Износ

Еден Месец На Секое Ширење Со Пресуди Дневни Блокови За Белешки. Шестмесечни Календарски Референтни Блокови За Помош при Планирање. Вклучува Дополнителни Страници За Белешки и Дел За Телефон/адреса. Овој Производ Е Направен Со Употреба На Дрво Добиено Од Сертифицирана Управувана Шума. Големина : 8 7/8 Х 7 1/8; Боја На Страница/тема : Бела/бургундска; Пресуда За Назначување : Отворен Распоред; Издание Година : 2017. Датиран месечен планер нуди 14 месеци целосно планирање кои се движат од декември до јануари. Секое ширење на две страници месечно нуди дневни блокови, распоред од недела до сабота, одреден простор за белешки, броење денови/денови што остануваат, празници и референца од минатите, сегашните и четирите идни месеци. Тековниот референтен месец е кутија за лесна референца. Планер, исто така, вклучува двојна жица врзување, мека винил покритие и делот телефон/адреса. Планер е отпечатен на англиски јазик.

R

Им се допаѓа и на купувачите