.

.

Врба Крик Прес Зелена и Сина - 2 -годишен планер за џеб

Врба Крик Прес Зелена и Сина - 2 -годишен планер за џеб

DEN 239.20
Износ

Започнете ја новата година надвор десно со тоа што ќе го приближите списокот што треба да ги направи. Овој планер за џеб во стилот на чек вклучува две години месечни календарски мрежи и многу простор за да се намалат белешките, сите заштитени со трајно покритие без пластика. Овој компактен придружник со големина на патувања е совршена алатка за управување со долгорочни распореди без да се пренесуваат информации на нов планер секоја година. Планер за големина на џеб/чек за планирање и закажување на GO, мерење на 3,5 "x 6,5" затворен. Планер за кој можете да се чувствувате добро, еколошки свесен. Издржлив материјал за покривање, отпечатен со хартија FSC со мастила засновани на соја. 2 години планирање : јануари 2022 година - декември 2023 година Календар.

R

Им се допаѓа и на купувачите