.

.

Ексклузивен Планер И Организатор За Месечни Сметки

Ексклузивен Планер И Организатор За Месечни Сметки

DEN 143.52
Износ

Понекогаш добивате хартиени сметки, други пати добивате е-сметки; па, како ги организирате во еден тракер? Ако добиете хартиени сметки, се препорачува да ги лизнете помеѓу страниците за лесно паметење. Меѓутоа, ако ви бидат испратени сметки по е-пошта, тогаш ги земате информациите и ги запишувате во ова списание за лесно повикување. Не заборавајте да ги обележите и најновите страници! Ексклузивен Планер и Организатор за Месечни Сметки (Мек).

R

Им се допаѓа и на купувачите