.

.

Голем месечен планер на современо современо

Голем месечен планер на современо современо

DEN 384.00
Износ

Останете на задача и направете планови за вашите важни состаноци, состаноци и настани со големиот месечен планер на современиот месечен. Се одликува со уникатен графит, текстурирана обвивка со современ дизајн за денешен изглед. Овој месечен планер на А-А-Гленс вклучува страници за планирање кои се движат 12 месеци од јануари до декември. Нејзините табели со две страници на месечно ширење се карактеризираат со необични дневни блокови за да се напишат во закажани состаноци и активности. Овој владееше месечен планер дозволува закажување на недела во текот на денот. Вклучува колона за приоритети и белешки со преостанати денови/денови. Тоа покажува федерални празници со црвена боја и има референца за минатото и идниот месец. Тоа ви овозможува да планирате по месец, за да можете да ги пратите сите ваши големи настани, како деловни и лични. Овој сив, текстурален модерн, месечен планер е непочитувачки. Голем месечен планер на современо современо : се движи 12 месеци од јануари до декември. Ширење со 2-страници на месец се карактеризираат со непотребни блокови. Месечен планер на А-А-Гленс вклучува простор за приоритети и белешки, како и референца за минатото и идниот месец. Покрив со жица со текстура на текстура; Неизбрани. Печатено на квалитетна хартија што содржи 30-процентен пост-потрошувачки материјал. Издржлив. Федерални празници напишани со црвено.

R

Им се допаѓа и на купувачите