.

.

At-A-Glance Wirebound неделна книга за месечно закажување

At-A-Glance Wirebound неделна книга за месечно закажување

DEN 447.84
Износ

Закажете го вашиот зафатен живот со оваа недела/месечна книга за закажување што одговара на вашиот стил. Датирани страници за планирање се движат 12 месеци од јануари до декември. Ширење со две страници по недела вклучуваат часови на час за закажување од 8 до 17 часот, список со приоритетни списоци, пресудена област на врвот за неделни потсетници, закажување од понеделник-до-недела, празници и минато, тековни и идни месеци. Тековниот референтен месец е отпечатен со црвена боја за лесна идентификација. Ширење со две страници на месец се карактеризираат со необични дневни блокови, распоред на ден-до-сабота, дел од трошоците, празници и минато, тековни и четири идни месеци референца. Книгата за назначување на жицата, непочитување на состанокот, исто така, вклучува и симулиран дел од кожа и трошоци. Календарските страници се печатат на квалитетна рециклирана хартија. At-A-Glance Wirebound неделно/месечна книга за закажување : 30 проценти пост-потрошувачки материјал. Се движи 12 месеци од јануари до декември. Неделно : 1-недела по-2-страница се шири; Список за приоритети; Минато, тековните и идните месеци референца. Месечно : ширење на 1-месечно-на-2-страница; Дел за трошоци; Формат со 2 боја. Црна симулирана кожна обвивка.

R

Им се допаѓа и на купувачите