.

.

Playskool - Направено за мене музички плеер, портокал

Playskool - Направено за мене музички плеер, портокал

DEN 639.84
Износ

Прилагодливиот дигитален музички плеер расте со вашето дете и ви дозволува да свирите 50 прересорирани песни, да ангажирате звуци или да преземете своја музика за вашето малечко да ја слушате за време на играта, спиењето или во движење! Digital Music Player доаѓа со MP3 единица, корица на плеерот, CD за инсталација на софтвер, USB кабел и упатства. Digital Music Player доаѓа со MP3 единица, корица на плеерот, CD за инсталација на софтвер, USB кабел и упатства. Барања на системот : Microsoft Windows 2000/XP Intel Pentium II 350 MHz, AMD K6-2, 450 MHz или подобар процесор (Pentium III 450 MHz или повисоко препорачано) 64 MB RAM Простор на хард диск (повеќе за складирање на аудио содржина), CD-ROM диск со дигитална поддршка за екстракција на аудио и минимална резолуција на екранот 1024 x 768 (не компатибилна со Mac). Вчитајте до два часа WMA или MP3 музика (проценет капацитет заснован на четири минути секоја песна и MP3 кодирање од 128 kbps). Вклучува 4 батерии „ААА“. Векови на раѓање и нагоре.

R

Им се допаѓа и на купувачите