.

.

Прекинувач за притисок на HVAC

Прекинувач за притисок на HVAC

DEN 768.96
Износ

За европски возила, А.П.А. Произведува бренд на делови од URO делови за делови за замена на квалитет, кои ги исполнуваат или ги надминуваат спецификациите на OEM. Компонентите на делови од URO се идеални и за професионално и за поправка на возилото DIY, и честопати се ексклузивна алтернатива за задниот дел на компонентите на прескапите "оригинални ". Со намалување на одложеното одржување со делови од УРО, ќе ја зголемите крајната линија на вашиот бизнис. Со нејзината URO Premium Line, A.P.A. Нуди надградени компоненти за решавање проблеми кои се супериорни во однос на OEM деловите склони кон неуспех во дизајнот и/или материјалите. A.P.A. е толку уверен во долговечноста и сигурноста на URO Premium производи, тие се опфатени со неограничена километража, гаранција за живот. Уро делови, исто така, се специјализирани во точни делови за репродукција за класични возила, вклучително и огромна разновидност на предмети што веќе не се достапни од дилерот. URO 1635420418 HVAC прекинувач за притисок.

R

Им се допаѓа и на купувачите