.

.

Вентил за вентил на пареа Дорман

Вентил за вентил на пареа Дорман

DEN 0.33
Износ

Замената на вентилот за вентил на пареата помага да се намали загадувањето на атмосферата како резултат на емисиите на јаглеводород. Висококвалитетен дизајн за продолжена издржливост против суровиот пат и временските услови. Директна замена за соодветно вклопување секој пат. Неопходна ставка за замена за пренесување на инспекција во одредени држави.

R

Им се допаѓа и на купувачите