.

.

Boråstapeter Sabella Slue Blue Magnolia Grant Wallpaper

Boråstapeter Sabella Slue Blue Magnolia Grant Wallpaper

DEN 1.33
Износ

Изгубете се во убавината на ова волшебно прикривање на wallидови, каде што цветаат прилично магнолии од збирка испреплетени гранки. Сабела е непостојана, не ткаена позадина. Неоткриен не ткаен материјал; 20.9-во повторување, директен натпревар; Перење и влажно распрскувано; 20.9-во долга ролна од 33 метри; Опфаќа околу 57,5 ​​квадратни метри.

R

Им се допаѓа и на купувачите