.

.

Март 30in метална оган јама табела 50, БТУ со стаклени огнени камења и отпорен на вода, црна боја

Март 30in метална оган јама табела 50, БТУ со стаклени огнени камења и отпорен на вода, црна боја

DEN 2879.84
Износ

Трансформирајте го вашиот двор/задниот двор/тремот во прекрасно и весело место со оваа табела со оган од 30 ”. Основана на врвот на челична база обложена со прав, оваа оган јама има калено стакло таблета што е безбедна, водоотпорна и лесна за чистење. Најдобро од сè, овој мултифункционален мебел за внатрешен двор може да биде и модерна табела за внатрешен двор со пространа стаклена таблета од 30 ”/76 см и 30”/76 см L. Со висок капацитет за греење од 50,000 BTU, создава доволно топлина за да се одржи топла температура на отворен простор. Овој економичен сет на оган јама, исто така, доаѓа со торба од 4 килограми сини стаклени камења со сино стакло и покривка отпорна на вода. Потребно е едноставно собрание. Smilemart 30in метална оган јама табела 50,000 btu со стаклени огнени камења и покривка отпорна на вода, црна боја : црна. Материјал : челик, калено стакло. Капацитет за греење : 50.000 BTU. Севкупни димензии : 76 CM L X 76 CM W X 63,5 CM H / 30 "L X 30" W X 25 "H. Површина на оган јама : 37 CM ​​L X 37 CM ​​W / 14.6" L x 14.6 "W. Стаклени огнени камења Тежина : 4 KGS / 9 bs. Макс. Капацитет на тежина : Таблет : 50 кг/110 килограми, заграда на резервоарот на пропан : 25 кг/55 кг. G.W. : 33,5 кг/73,8 bs. Забелешка : . 1. Ве молиме, проверете ги упатствата за безбедност на упатството за корисникот пред употреба . 2. Ве молиме, бидете забележани дека оваа табела за пожарникарски јами не е за скара. Ве молиме, не скарајте ништо на огнот. 3. Ве молиме, имајте предвид дека оваа табела за оган јами е само за употреба на отворено. Ве молиме, не користете го во која било затворена област . 4. Ве молиме, ставете го цревото на страните наместо на горниот дел од резервоарот за пропан . 5. Ве молиме рамномерно дистрибуирајте го стаклото за оган и не ги ставајте заедно . 6. „Покријте ги парчињата на горилникот (со точки) за да избегнете да го блокирате воздухот и да предизвикате пламенот да биде премал или дури и да се изгасне . 7. Ве молиме, избегнувајте истурање на течност на пламенот. Ве молиме, внимавајте на вашите пијалоци на масата и не користете вода за да го извадите огнот . 8. Ве молиме, проверете дали пламенот е исклучен и горилникот се олади пред да го покриете капакот . 9. Ве молиме исклучете го пропанот резервоарот кога пожарната јама не е во употреба . 10. Тестовите под декоративни гасни апарати на отворено камини на САД за нашите модели на камин со камин со пропан беа извршени и сертифицирани од Групацијата ЦСА на 2 -ри септември 2021 година. Антантион на поставување на цревото и вентилот при поставување на резервоарот за пропан. Ве молиме, не заборавајте да ги чувате подалеку од областа на висока температура (на пр. Термопар, игнорирање и дното на огнената јама).

R

Им се допаѓа и на купувачите