.

.

Иновација диск голф г ајкула диск со среден опсег

Иновација диск голф г ајкула диск со среден опсег

DEN 191.84
Износ

Ајкулата е совршен диск со среден опсег за играчи од сите нивоа на вештина. Одлично е за предвидливи директни, хицер или анхицер дискови и пристапувани на снимки, плус дури можете да ставите со тоа. Почетниците ќе имаат корист од мазниот раб и конзистентното ослободување. Има добро носење и ги олеснува долгите пристапи. "Ајкулата е најпредвидливиот стабилен диск со среден опсег што некогаш сум го фрлил. Јас го користам овој диск за кратки снимки на промет. Тоа е многу слично на ROC, но стигнува до точката на промет многу побрзо. " - Инова про Брајан Schweberger Innova Disc Golf DX ајкула диск со среден опсег.

R

Им се допаѓа и на купувачите