.

.

Преиспитано ОЕМ Алуминиумско тркало, машинско и сребро, се вклопува во 2007 година- Dodge Nitro

Преиспитано ОЕМ Алуминиумско тркало, машинско и сребро, се вклопува во 2007 година- Dodge Nitro

DEN 1088.00
Износ

Со сериозна и непоколеблива посветеност на клиентите да им овозможат на клиентите широк спектар на високо квалитетни компоненти за замена, опрема и делови за поправка и пристапување до нивните автомобили, камиони и други возила, ние нудиме реконструирано тркало за алуминиум за алуминиум ОЕМ. Тој е дизајниран да го замени постојното фабричко тркало. Карактеристиките вклучуваат офсет од 17 x 7, 40,75мм, 5 портпари, 5 лаг, шема на завртки од 4,5 инчи, машински и сребрени. Тоа одговара на вашиот Dodge Nitro 2007-2011. Проверете за да бидете сигурни дека одговара на вашето возило. Гаранција : 5 години, ограничено. Каи 17 x 7 Преиспитано ОЕМ алуминиумско тркало, машинско и сребро, се вклопува во 2007-2011 Доџ Нитро 17 x 7, 40,75мм Офсет, 5 погледи, 5 лагли, 4,5 инчи, шема на завртки, машини и сребро, изработени од алуминиум. Ги исполнува сите федерални стандарди за безбедност на моторот. Не е потребно дупчење за инсталација. Не се потребни измени за инсталација. Директно вклопување замена за вашето возило. Иста форма се вклопува и функционира како ОЕ. Гаранција : 5 години, ограничено. Заврши ореви и централното капаче не се вклучени. Проверете го големиот избор на делови што се достапни за вашето возило.

R

Им се допаѓа и на купувачите