.

.

Гејтс Притисок Црево Одговара изберете: 1973-БУИК ЛЕСАБРЕ, 1977 - БУИК ЕЛЕКТРА

Гејтс Притисок Црево Одговара изберете: 1973-БУИК ЛЕСАБРЕ, 1977 - БУИК ЕЛЕКТРА

DEN 4019.04
Износ

Обемното испитување и тестирање на терен обезбедуваат соодветно вклопување. За патнички автомобили и лесни камиони. Општите упатства се преполни со секое склопување. Црева и фитинзи се исто така достапни за прилагодени средни и тешки камиони со фабрички инсталирани, претходно свиткани крајни фитинзи со цинк-дихромат, загради, приклучоци за сензори, обвивка, чаури и громови.Ги надминува барањата за изведба На SAE J2050.Гејтс - Управувано Од Можноста Порти Серво Волан Притисок Линија Црево Собранието 353700 Одговара Изберете : 1973-1975,1977-1979 БУИК ЛЕСАБРЕ 8 Цил 5.7 Л 1977-1979 БУИК ЕЛЕКТРА 8 Цил 5.7 Л 1973-1977 БУИК РЕГАЛ 8 Цил 5.7 Л 1973-1977 БУИК ВЕК 8 Цил 5.7 Л 1978-1979 Понтијак Боневил 8 Цил 5,7 Л 1973 буик стотник 8 цил 5,7 л 1977-1978 Понтијак Феникс 6 ЦИЛ 3,8 Л 1977 Понтијак Вентура 6 ЦИЛ 3,8 Л 1977-1978 Буик Ривиера 8 ЦИЛ 5,7 Л 1979 Понтијак Санбирд 6 Цил 3,8 Л 1975 Буик Скајларк 6 Цил 3,8 Л 1975-1976 понтијак вентура 8 цил 5,7 Л 1978-1979 ПОНТИЈАК КАТАЛИНА 8 ЦИЛ 5,7 Л 1975-1976 ОЛДСМОБИЛ ОМЕГА 8 Цил 5,7 Л 1976 БУИК СКАЈЛАРК 8 ЦИЛ 5,7 Л 1975 БУИК аполо 8 Цил 5,7 Л 1977 Американски Мотори Гремлин 4 Цил 2 л 1980 понтијак леманс 6 цил 3,8 л 1980 ПОНТИЈАК Гранд Леманс 6 ЦИЛ 3,8 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО Во Нашиот Додаток За Вклопување ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

R

Им се допаѓа и на купувачите