.

.

Гибралтар Поштенски Сандачиња Парсонс Медиум, Пластика, Поштенско Сандаче, Црно, PL10B0201

Гибралтар Поштенски Сандачиња Парсонс Медиум, Пластика, Поштенско Сандаче, Црно, PL10B0201

DEN 2.00
Износ

Поштенското сандаче Парсонс пост-монт се одликува со издржливост отпорна на ' рѓа, класичен добар изглед и доволно складирање. Изграден од полипропиленски материјал за кој се гарантира дека никогаш нема да ' рѓа, тој е завршен со ултра-виолетов инхибитор за да се зголеми отпорноста на потенцијално оштетување од сонце. Доаѓа целосно составен за брза инсталација и нуди доволно простор за дневни испораки на пошта. Изграден од полипропиленска пластика отпорна на ' рѓа за издржливост од абење и удар. Средниот капацитет располага со просечни испораки на пошта со волумен, вклучувајќи пликови, списанија и пакети со мала големина. Ув-инхибиторската завршница штити од атмосферски влијанија . Целосно собрани со претходно дупчат дупки на страна за да се намали времето за инсталација. Натпревар Со гибралтар Поштенски Сандачиња мислења со ознака Писмо А. монтажа хардвер продаваат одделно. Изграден од полипропиленска пластика отпорна на ' рѓа за издржливост од абење и удар. Средниот капацитет располага со просечни испораки на пошта со волумен, вклучувајќи пликови, списанија и пакети со мала големина. Ув-инхибиторската завршница штити од атмосферски влијанија . Целосно собрани со претходно дупчат дупки на страна за да се намали времето за инсталација. Натпревар Со гибралтар Поштенски Сандачиња мислења со ознака Писмо А. монтажа хардвер продаваат одделно.

R

Им се допаѓа и на купувачите