.

.

Честитка За Денот на мајката-Weee weee weee..., Мајка, Деца, со свињи

Честитка За Денот на мајката-Weee weee weee..., Мајка, Деца, со свињи

DEN 160.00
Износ

Вклучува 1 картичка За Денот На Мајката-на фронтот пишува : Оеееееееее.. Внатре гласи : ..би сакал да ви го посакам најсреќниот Ден на Мајката! Свињи и Бакнежи. Фронтот е илустриран со 3 свињи и внатре нема. Картичката Е Мајка, Деца. Мерки 5 х 8 во, печатени на високо квалитетни хартија акции, и плик вклучени. Оваа американска честитка Мајка, детска картичка За Денот на Мајката е совршена за мајка, маќеа, мајка фигура и секој што е како мајка во вашиот живот. Вклучува 1 картичка За Денот На Мајката-на фронтот пишува : Оеееееееее.. Внатре гласи : ..би сакал да ви го посакам најсреќниот Ден на Мајката! Свињи и Бакнежи. Фронтот е илустриран со 3 свињи и внатре нема. Картичката Е Мајка, Деца. Мерки 5 х 8 во, печатени на високо квалитетни хартија акции, и плик вклучени. Оваа американска честитка Мајка, детска картичка За Денот на Мајката е совршена за мајка, маќеа, мајка фигура и секој што е како мајка во вашиот живот.

R

Им се допаѓа и на купувачите