.

.

Девалт Претпријатија Фабрика Доли

Девалт Претпријатија Фабрика Доли

DEN 264.00
Износ

Фабриката Доли-Сива Магла е посилна отколку што изгледа и супер погодно. Оваа тешка фабрика доли е изградена од пластика со голем удар и има топчести лежишта, челични тркалца што не се лизгаат со гумени тркала. Овие карактеристики овозможуваат лесно движење на најтешките жардиниери за бетон и теракота. Исто така, се удвојува како повеќенаменска кукла со кофа, овозможувајќи лесно движење на бојата, заптивната смеса од бетон, катран за покривање и кој било број други предмети што тешко се преместуваат. Изградена од пластика со големо влијание, оваа кукла нема да изгние, расцепи или искриви. Карактеристики Движете ги големите растенија во затворени простории и на отворено со леснотија. Одлично за екстра големи жардиниери. 6 Цврсти, не-лизгачки гумени тркала поддржани од метални тркалца. Држи до 500 килограми. Боја : Сива. Тип На Производ : Кади. Генерички Спецификации 5 Надворешни тркала. Димензии Вкупна Тежина На Производот : 2,38 килограми. Вкупна Ширина-Од Страна На Страна : 16". Вкупна Длабочина-Напред Кон Назад : 16".

R

Им се допаѓа и на купувачите