.

.

Индијана Пејсерс Трошка Гумена Врата Мат

Индијана Пејсерс Трошка Гумена Врата Мат

DEN 271.84
Износ

Бидете сигурни да ги пречекате и воодушевите вашите гости со прикажување на вашиот вистински тимски дух со официјално лиценцирана Гумена Подлога за Врата. Со вистински тимски бои и влакнеста површина што личи на кадифе, Гумената Подлога за Врата ќе ги привлече сите погледи додека влегуваат во вашиот дом. Направено со тешка гумена конструкција Гумената Врата ќе издржи какви било временски услови, но лесно се чисти со метење или прскање со вода. 3Д обликуваната лента за добредојде и површината на влакната е одлична за отстранување на нечистотијата и калта од чевлите, осигурувајќи се дека нема нечистотија да влезе во домот. Индијана Пејсерс Трошка Гумена Врата Мат.

R

Им се допаѓа и на купувачите