.

.

Момче за украсување на Doodlebug, момче-бебе

Момче за украсување на Doodlebug, момче-бебе

DEN 118.24
Износ

Пакет за вредности на Doodlebug-приемот. Овој сет вклучува огромна колекција парчиња за украсување. Овие се шарени и начин за употреба на кој било проект. Овој пакет содржи токени; Копчиња во форма; плочки; секвенци; Бредс; точки; панделки; Налепници и повеќе. Достапно во најразлични дизајни; Секој се продава одделно. Парчињата и стилот на украси варираат во зависност од стилот. Пакет за вредности на Doodlebug-приемот. Овој сет вклучува огромна колекција парчиња за украсување. Овие се шарени и начин за употреба на кој било проект.

R

Им се допаѓа и на купувачите