.

.

Мандул печени крофни покриени со кокос, единици, 12. мл

Мандул печени крофни покриени со кокос, единици, 12. мл

DEN 287.84
Износ

Во Мандул сме производители на тесто од 1960 година. Нашите баби и дедовци, семејството Мартин Ондарза Вера, ја основаа првата пекарница и ги обликуваа првите традиционални рецепти. Во рамките на компанијата беше јасно дека, по оваа патека, Мандул ќе мора да биде во првите редови на специјалистите во шлаг тесто низ целиот континент. Крофните мандули со кокос се целосно печени крофни што не се пржени покриени со кокос, не содржи палмино масло, тој е без маснотии без маснотии и погоден за веган. Мандул Деликија крофни со кокос : нема палмино масло. Печено не пржено. Транс маснотии без маснотии. Погоден за веган.

R

Им се допаѓа и на купувачите