.

.

Crosswind M T LT285 65R 125 122Q E гума

Crosswind M T LT285 65R 125 122Q E гума

DEN 2.67
Износ

Наменето за лесни камиони и SUV, гумата Crosswind MT обезбедува мазни возења на патот, како и исклучителни перформанси надвор од патот. Се одликува со плитки центри и големи блокови кои обезбедуваат супериорна влажна влечење и стабилност на патот. Надворешните блокови на шари се поагресивни за да се испорача командната зафат на меките површини, со широки празнини кои овозможуваат ефективно протерување на кал од стапалото во услови надвор од патот. Повеќекратни сипи на блоковите го минимизираат неправилното носење за подолг живот на шарата. Оптимизирани жлебови за подобра безбедност во влажни услови. Силни блокови на рамо за супериорна отпорност на пункција. СИПЕ обезбедуваат дополнителен зафат на влажните површини.

R

Им се допаѓа и на купувачите