.

.

Вокер Издувни Гасови Тешки Издувни Лактот

Вокер Издувни Гасови Тешки Издувни Лактот

DEN 1960.80
Износ

Вокер, со нашите светски партнерства И производствени капацитети за ОЕ, поседува техничка извонредност потребна за задоволување на денешните потреби за контрола на емисиите, додека развива решенија за утрешните предизвици. Вокер е "едношалтерска" погодност, нудејќи комплетно покривање на моторот до издувните цевки на системите за контрола на емисиите и компонентите за популарните домашни и увозни возила во апликации за широкопојасни, перформанси и комерцијални возила. Вокер обезбедува оптимално вклопување, изглед и сигурност во резервните делови за контрола на емисиите. Карактеристики оем стил рутирање за кавга слободен инсталација. Произведени од алуминизиран челик за издржливост. Произведени со прецизни свиткувачи за лесна инсталација. Овие делови се користат за поврзување на цевки под правилен агол за оптимален проток на издувни гасови. Карактеристики оем стил рутирање за кавга слободен инсталација. Произведени од алуминизиран челик за издржливост. Произведени со прецизни свиткувачи за лесна инсталација. Овие делови се користат за поврзување на цевки под правилен агол за оптимален проток на издувни гасови. Карактеристики оем стил рутирање за кавга слободен инсталација. Произведени од алуминизиран челик за издржливост. Произведени со прецизни свиткувачи за лесна инсталација. Овие делови се користат за поврзување на цевки под правилен агол за оптимален проток на издувни гасови. Карактеристики оем стил рутирање за кавга слободен инсталација. Произведени од алуминизиран челик за издржливост. Произведени со прецизни свиткувачи за лесна инсталација. Овие делови се користат за поврзување на цевки под правилен агол за оптимален проток на издувни гасови. Дополнителни Функции Заврши : Алуминизиран.

R

Им се допаѓа и на купувачите