.

.

- Про Ос Масло Пан Заптивка Сет Одговара изберете: 2011-СУБАРУ ФОРЕСТЕР, 2013-СУБАРУ АУТБЕК

- Про Ос Масло Пан Заптивка Сет Одговара изберете: 2011-СУБАРУ ФОРЕСТЕР, 2013-СУБАРУ АУТБЕК

DEN 546.88
Износ

Фел-Про дихтунзите нудат 100% запечатување на возилото со материјали специфични за апликацијата за да ви дадат решенија за запечатување со доверба на професионалци ЗА перформанси и издржливост ДИЗАЈНИРАНИ ЗА НЕСОВРШЕНИ ПОВРШИНИ за ЗАПЕЧАТУВАЊЕ, Дизајнирани и произведени специјално за околината за поправка за да помогнат во запечатувањето на несовршените површини за запечатување. ТЕХНОЛОГИИТЕ ЗА ЗАПЕЧАТУВАЊЕ користат Ексклузивни иновации и технологии за запечатување со комерцијални материјали и уникатни карактеристики на дизајнот за да обезбедат супериорен печат за вашата поправка. ИНЖЕНЕРСКА ЕКСПЕРТИЗА Parts Деловите се дизајнирани, разгледани, потврдени и одобрени од инженерите на Фел-Про преку ригорозни истражувања и развој. Тестираните делови од реалниот СВЕТ се тестираат На возилото и се потврдуваат за да се обезбедат оптимални перформанси на патот. СЕКОЈ ДЕЛ за ПОПРАВКА користи фел-Про гарнитури вклучуваат секој дел потребен за поправка, освен ако не е поинаку наведено. Одговара Изберете : 2011-2018 СУБАРУ ФОРЕСТЕР 4 Цил 2,5 Л 2013-2019 СУБАРУ АУТБЕК 4 Цил 2,5 Л 2016-2017 СУБАРУ КРОССТРЕК 4 Цил 2 Л 2013-2015 СУБАРУ ХВ КРОССТРЕК 4 Цил 2 Л 2012-2016 СУБАРУ ИМПРЕЗА 4 Цил 2 Л 2013-2019 субару наследство 4 ЦИЛ 2,5 Л 2015-2020 СУБАРУ WRX 4 ЦИЛ 2 Л 2013-2016 ТОЈОТА SCION FR-С 4 ЦИЛ 2 Л 2013-2020 СУБАРУ БРЗ 4 ЦИЛ 2 Л 2017-2020 ТОЈОТА 86 4 ЦИЛ 2 Л И ПОВЕЌЕ - ДОДАДЕТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО Во Нашиот Додаток За Вклопување ЗА ДА ПРОВЕРИТЕ.

R

Им се допаѓа и на купувачите