.

.

Обред Лајт ТАЈ-1. фт. Чанука Стамперс, Разнобоен од 6

Обред Лајт ТАЈ-1. фт. Чанука Стамперс, Разнобоен од 6

DEN 2.00
Износ

Печат и украсете го вашиот ентузијазам во Ханука насекаде! Овој сет од 6 марки за самонабивање содржи Драјдел, Менора, Латкес, Гелт Монети, подарок и секако, Среќна Чанука! Карактеристики Шанука Стамперспак од 6 спецификации боја : Мултиколорматеријал : Пластика Големина : 1,5 стапки.- ШКУ : РЛМД3729 Никој. Ништо. Ништо.

R

Им се допаѓа и на купувачите