.

.

Крајна Поп Инструментални Соло: Крајната Филм Инструментални Соло За Жици: Виолина, Книга & Онлајн Аудио Софтвер PDF

Крајна Поп Инструментални Соло: Крајната Филм Инструментални Соло За Жици: Виолина, Книга & Онлајн Аудио Софтвер PDF

DEN 260.00
Износ

Крајната филмска Инструментална Соло серија На алфред организирана за флејта, кларинет, алто сакс, тенор сакс, труба, рог во Ф, тромбон, виолина, виола, виолончело и опционална придружба на пијано. Сите аранжмани за дувачки инструменти се целосно компатибилни и можат успешно да се изведуваат како ансамбли или соло од студенти кои ја завршиле првата книга од кој било стандарден метод на бенд. Обезбедена е целосно оркестрирана придружна снимка, со секоја песна како демо-песна во живо, проследена со песна за репродукција. Медиумите исто така вклучуваат PDF На Пијано Придружба И Софтвер За Промена На Темпото На Алфред. Содржи 60 песни, вклучувајќи : Кантина Бенд * Следете Го Патот Од Жолта Тула / Тргнуваме Да Го Видиме Волшебникот * Песна На Голум * Тема На Хедвиг * Тема На Џејмс Бонд * Заборавена * Тема На Пинк Пантер * Марш На Напаѓачите * Тема На Супермен * Песна За Добредојде На Вонка * и многу повеќе. Поради размислувањата на ниво во врска со клучевите и опсегот на инструменти, аранжманите на дувачките инструменти не се компатибилни со аранжманите на гудачките инструменти во оваа серија. Овој наслов е достапен Во Makemusic Cloud. * ИСБН : 9780739091944 • Формат : Мека • Датум На Објавување : 2012-08-01.

R

Им се допаѓа и на купувачите