.

.

Чесапик Фредерик Сина Цветна Позадина

Чесапик Фредерик Сина Цветна Позадина

DEN 0.33
Износ

Уживајте во едноставната убавина на монохроматска ливада. Врапчиња седат меѓу сини анемони и бујни ѕвона од кантербери, сите поставени против остра бела боја. Фредерик е подготвен, сигурен лента позадина. Претходно залепен сигурен материјал за лента. 20.5-во повторување, директно совпаѓање. Перење и влажно соблекување.

R

Им се допаѓа и на купувачите