.

.

Про Даун Ман Шилд-Ројал

Про Даун Ман Шилд-Ројал

DEN 3.00
Износ

Пред големиот натпревар, проверете дали вашиот тим е подготвен да ја преземе опозицијата со Овој Професионален Фудбалски Штит. Офанзивните играчи можат да вежбаат техники на блокирање без физички контакт со нивниот соиграч користејќи го овој штит, кој го држи друг играч за да имитира движења на играчи од реалниот живот, отпор и ситуации на игра. Тренерите можат да поттикнат правилно поставување на рацете за време на вежбите за справување и блокирање со аголниот врв кој е дизајниран да личи на влошки за рамо што ги носи играчот. Четири засилени рачки му овозможуваат на играчот што го држи штитот да обезбеди оптимално притискање за време на вежбите.

R

Им се допаѓа и на купувачите