.

.

Робел 10-Годишна Мрежа Правоаголни Зимски Базен Покритие, фт. Базен

Робел 10-Годишна Мрежа Правоаголни Зимски Базен Покритие, фт. Базен

DEN 1.00
Износ

Капакот На мрежестиот базен Робел е дополнителна тешка зимска обвивка. Мрежестите капаци за базени овозможуваат водата да помине низ нивниот материјал. Оваа зимска покривка е наменета да се користи за време на вонсезоната. Ве молиме нарачајте според големината на базенот, бидејќи преклопувањето ја надминува наведената големина на базенот. Ве молиме нарачајте капак со поголема големина ако имате чекори што излегуваат од вашиот базен. Овој капак вклучува преклопување од четири метри. Вклучува дополнителна тешка обврзувачка околу периметарот на капакот што спречува абење и додава на животниот век на овој капак. Тешките јамки за вреќи со вода (вреќи со вода што се продаваат одделно) се поставуваат на секои четири стапки. Вреќи за вода или цевки за вода се единствениот препорачан метод за инсталација.Капакот треба да биде во можност удобно да лебди на водата во базенот без прекумерен стрес. Вклучува 10 годишна гаранција. Дозволува водата да помине низ вашиот базен додека чувате нечистотија и остатоци.Преклопување на 4 стапки (Вклучува 4 стапки дополнителен материјал) Вклучува јамки за водоводни цевки (водоводни цевки што се продаваат одделно). 10 годишна гаранција. Купување по големина на базен.

R

Им се допаѓа и на купувачите