.

.

Делфи Е Сензор За Кислород, Пред Катализатор

Делфи Е Сензор За Кислород, Пред Катализатор

DEN 777.44
Износ

Одговара на следниве возила : Фитноте : Пред Каталитичка Конвертермазда Б20001986 (подмодел : База, ЛХ, СЕ-5) 2.0Л1987 (подмодел : База, ЛХ, СЕ-5) 2.0 Лмазда Б22001987 (подмодел : База, ЛХ, СЕ-5) 2.2Л1988 (подмодел : База, ЛХ, se-5) 2.2l1989 (Подмодел : База, Lx, Se-5) 2.2l1990 (подмодел : БАЗА, LE-5, SE-5) 2.2l1991 (подмодел : БАЗА, le-5, Se-5) 2.2l1992 (подмодел : база, le-5, SE-5) 2.2 L1993 (подмодел : база, LE-5, SE-5) 2.2 L1993 (подмодел : база, LE-5, SE-5) 5, се-5) 2.2 Лделфи Кислород Сензор, 1-Жица 4 41.73 Во. вкупна должина, големина на конец од 18 х 1,5 мм, 0,88 инчи. големина на клучот, тип на конектор со квадратно - 1 сечило, интервал на инспекција од 100.000 милји, не-загреан; ОЕ конекторите и должината на жицата се во рамките на 3 инчи од спецификациите НА ОЕ; Уникатни сензорски премази за да се спротивстават на контаминацијата и обезбедуваат долготрајна сигурна работа; Со 1-годишна или 12.000 милји Делфи гаранција. Производ Одговара : Директно Вклопување. Продадена Количина : Продадена Поединечно.

R

Им се допаѓа и на купувачите